Völkerkundemuseum

Denna vecka var vi på besök på Völkerkundemuseum nära Rothenbaumchausee. Väl där fick vi en guidad tur runt Afrikautställningen, vi fick lära oss om Afrikanska plagg, leksaker av skräp, några spel, hur barnen lever och mycket mer. Dessutom så tittade vi på mumier och ansiktsmasker med mera! Det var ett mycket intressant besök. Här kan ni titta på bilderna och låta era barn berätta lite!

Klicka på länken (Völkerkundemuseum) för att se ett bildspel.

Write a comment

Comments: 3
 • #1

  top essay writing service (Wednesday, 06 December 2017 06:21)

  Excellent way of telling, and good article to get information regarding my presentation subject, which i am going to deliver in collage.
  This is a blog with variety. I really liked it. enjoyed reading the blog. Good work. Keep it up. Keep sharing like this in the future as well.

 • #2

  Smith (Wednesday, 18 December 2019 09:17)

  Thanks for the blog filled with so many information. Stopping by your blog helped me to get what I was looking for. Now my task has become as easy as ABC.<a href="https://www.gaming4ez.com/POE-Currency/Currency">poe currency xbox</a>

 • #3

  Adjustable Beds Austin (Sunday, 12 January 2020 08:46)

  Thanks for the best blog. it was very useful for me.keep sharing such ideas in the future as well.<a href="https://www.judysbook.com/Amerisleep-Domain-Northside-Austin-Bed-Shop-austin-tx-r39846765.htm">Adjustable Beds Austin
  </a>